ZBIRANJE VIŠINSKIH METROV ZA OTROKE IN STARŠE

S tem sklopom projekta želimo spodbuditi vas otroke in starše (stare starše), da do oktobra 2021 skupaj naredite vsaj 2000 višinskih metrov v slovenskih hribih in skupaj preživite kvaliteten čas v naravi brez alkohola, kar vključuje tudi vožnjo do in iz izhodišča. 

Za vas smo pripravili brošuro s predlogi za nekaj vzponov. Brošura vsebuje tudi prostor za žig z vrha osvojene vzpetine in za družinsko fotografijo ter prostor v katerem je v smislu »Ali ste vedeli« predstavljena vsebina s področja alkohola v prometu. Namen je, da otroci tekom izleta te vsebine predstavijo staršem ter se o tematiki tudi pogovorite. 

Po opravljenih višinskih metrih bo komisija, ki bo sestavljena iz 3 članov, aktivnosti pregledala in med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel nagrado – komplet opreme za pohodništvo. Vsi ostali pa bodo nagrajeni s praktičnimi manjšimi nagradami.

Če želite tudi sami prejeti brošuro in skupaj s svojo družino opraviti višinske metre in ustvariti nepozabne spomine pišite na: [email protected].