Podprite nas

Vsaka podpora šteje

Vaša podpora, ne glede na velikost, je ključnega pomena in youngCaritas – Mladi Karitas pomaga, da izobražuje in ozavešča mlade ter jim nudi prostor za izvedbo socialnih projektov. Skupaj gradimo lepši svet.

Vaša podpora nam pomaga narediti naslednje: izobraževanja o socialnih temah za otroke, mlade in vse ostale, izvedbo projektov z mladimi in za mlade, izvajanje preventivnih delavnic za otroke in mlade, ozaveščanje o socialnih problemih in skupno iskanje rešitev za grajenje trdne in povezane skupnosti.

Še vedno vas naprej vabimo k darovanju za neposredno pomoč ljudem po poplavah, kar lahko storite tukaj. V kolikor pa bi želeli podpreti projekt Obnovimo upanje, Enoto za hiter odziv in Mlado karitas pa to lahko storite tukaj:

PODATKI ZA NAKAZILO preko TRR:

  • Slovenska karitas
  • Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana
  • Namen: Mlada Karitas
  • Koda namena: CHAR
  • TRR: SI56 0214 0001 5556 761
  • Sklic: SI 00 944

Darovanje preko mobilne banke s QR kodo:

MESEČNA PODPORA PREKO TRAJNIKA

S trajno mesečno podporo omogočite delovanje in razvoj programa Mlade Karitas, ter projekta Obnovimo upanje ter Enote za hiter odziv.

Mesečni darovalci lahko s poljubnim zneskom postanete z izpolnitvijo OBRAZCA (klik). Podpis obrazca se uredi preko spleta, za kar ne potrebujete digitalnega podpisa. V klikor bi želeli, da vam obrazec pošljemo fizično pa nam pišite na [email protected]

OBRAZEC deluje preko platforme Signwell. Najprej vpište ime in priimek ter e-naslov, kamor prejmete obrazec za izpolnitev in podpis.

NAMENITEV DELA DOHODNINE

Podprete pa nas lahko tudi z namenitvijo dela dohodnine programu Mlade Karitas.

Do OBRAZCA (klik) za namenitev dela dohodnine dostopate tukaj. Izpolnitev in oddaja je elektronska. Vse ostalo uredimo mi.

OBRAZEC deluje preko platforme Signwell. Najprej vpište ime in priimek ter e-naslov, kamor prejmete obrazec za izpolnitev in podpis.