Pravila in splošni pogoji nagradne igre Očistimo svoje okolje

Pravila in splošni pogoji nagradne igre Očistimo svoje okolje

  1. Organizator: Nagradna igra “Očistimo svoje okolje” je organizirana s strani Slovenske karitas, s sedežem na Kristanova ulica 1, Ljubljana], ki jo zastopa Peter Tomažič, generalni tajnik.
  2. Namen: Namen nagradne igre je spodbuditi ljudi k sodelovanju v akciji čiščenja okolja in ozaveščanju o pomembnosti ohranjanja čistega in zdravega okolja.
  3. Sodelovanje: V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki se prijavijo preko obrazca na spletni strani www.youngCaritas.si in označijo prijatelja v komentarju objave na družbenem omrežju Facebook (stran youngCarias Slovenia).
  4. Nagrada: Nagrada za zmagovalca je enoletna zaloga vrečk Piskar, ki jo zagotavlja podjetje Piskar d.o.o. Nagrada ni zamenljiva ali prenosljiva in je lahko podeljena le zmagovalcu nagradne igre. Za prenos nagrade poskrbi organizator Slovenska karitas.
  5. Izbor zmagovalca: Zmagovalca bomo izžrebali naključno iz vseh prijavljenih udeležencev, ki izpolnjujejo pogoje sodelovanja. Izbor bo potekal po koncu akcije čiščenja okolja, ki bo potekala dne 15. 4. 2023, in bo objavljen družbenem omrežju Facebook (stran youngCarias Slovenia).
  6. Obvestilo o nagradi: Zmagovalca bomo obvestili preko e-pošte ali družbenega omrežja, ki ga je uporabil za sodelovanje v nagradni igri. Zmagovalca bomo prosili, da v določenem roku odgovori na naše sporočilo in nam posreduje podatke, ki jih potrebujemo za dostavo nagrade.
  7. Dostava nagrade: Nagrada bo dostavljena zmagovalcu v roku 30 dni po prejemu vseh potrebnih informacij.
  8. Davki in dajatve: Morebitni davki in drugi stroški, povezani z nagrado, bodo nosili zmagovalci.
  9. Splošni pogoji: Sodelovanje v nagradni igri pomeni strinjanje s temi pogoji. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pogojev in pravil ter preklica nagradne igre, če se pojavijo nepredvideni dogodki.
  10. Izključitev odgovornosti: Organizator ne odgovarja za morebitno izgubo, krajo ali poškodbe vsebine, ki je bila poslana po elektronski pošti, ali za tehnične težave, ki bi lahko ovirale sodelovanje v nagradni igri.

V sodelovanju s Piskar d.o.o.