Pismo za lepši dan

“Ena od velikih skrivnosti življenja je, da je zares kaj vredno le tisto, kar naredimo za druge.” (Lewis Carroll)

Vabimo te, da se pridružiš akciji YoungCaritas – Pismo za lepši dan in skupaj z nami tudi ti narediš nekaj dobrega za starejše oz. osamljene ljudi, ki za lepši dan potrebujejo samo nekaj tvojih besed, strnjenih v prisrčno pismo. S preprostim dejanjem, ki ti ne bo vzelo veliko časa, lahko nekomu pričaraš lepši dan in vliješ upanje v boljšo prihodnost. Skupaj širimo pozitivo in pokažimo, da se lahko dogajajo tudi lepe stvari!

Te zanima kaj lahko storiš, da tudi ti nekomu pričaraš nasmeh na obraz in mu s preprostim dejanjem polepšaš dan?

Stvar je preprosta. Prijavi se na spodnjem obrazcu, počakaj na mail s podrobnejšimi navodili (glede na obseg prijav lahko traja tudi kakšen dan ali dva), napiši pismo in ga pošlji na Slovensko Karitas. Ekipa mladih prostovoljcev bo tvoje pismo poslala na naslov, kjer bo pismo že težko pričakovala oseba, kateri boš polepšal dan. Po želji lahko k pismu dodaš kakšno malenkost (lepo risbo, čokolado ali kaj podobnega).  

Akcija traja od 10. novembra do 1. decembra 2022. Prosimo vas, da pisma čim hitreje pošljete na naš naslov, da jih bomo lahko pravočasno oddali starejšim in osamljenim. Hvala! 🙂

Za več informacij smo vam na voljo na e-naslovu: [email protected] ali na tel. številki: 069 928 187 (za prijave starejših ali osamljenih).

FOTO UTRINKI PRETEKLIH AKCIJ