Navodila za sodelovanje v nagradni igri za babice in dedke

Radi kuhate?

Imate vnuka ali vnukinjo, ki bi ga radi naučili skuhati nekaj iz vaše zakladnice preizkušenih receptov?

Potem vas vabimo, da sodelujete v nagradni igri in se potegujete za praktične nagrade in naziv »Najboljša kuharska ekipa« in glavno nagrado darilni bon v vrednosti 40€ za eno od živilskih trgovin.

Kaj je vaša naloga?
Z vnukom ali vnukinjo izberite recept in ga skupaj pripravite. Med kuhanjem uživajte, se pogovarjajte in vnuku zaupajte kakšno skrivnost za uspešno pripravo jedi. Ne pozabite narediti kakšne prikupne fotografije za spomin. Po končanem kuhanju pripravljeno jed skupaj pojejte in ocenite. Na koncu pa seveda recept skupaj zapišite, da bo lahko recept pripravil še kdaj.

Kaj pa nagradna igra?

Fotografije skupnega kuhanja in recept nam pošljite na e-naslov: [email protected]

Vsem, ki boste sodelovali in poslali recept + fotografijo skupnega kuhanja bomo za nagrado poslali praktično darilo. Hkrati boste s sodelovanjem dobili vstopnico za finalni izbor in glavno nagrado darilni bon v vrednosti 40€ za eno od živilskih trgovin  ter naziv »Najboljša kuharska ekipa«.

Ekipo lahko sestavlja več kot samo 2 člana. Nujno pa je, da v ekipi sodelujeta vsaj 1 babica ali dedek in vsaj 1 vnuk ali vnukinja. 🙂

Vse prispele recepte in fotografije bomo objavili na spletni strani youngCaritas Slovenija. Najbolj zanimive, bomo kar sproti delili tudi na Facebook strani youngCaritas Slovenija. Če imate še kakšno vprašanje, smo dosegljive na e-naslovu: [email protected]. Prosimo, da v sporočilu poleg recepta in fotografij pripišete še vaše ime, priimek in naslov na katerega vam lahko pošljemo nagrado.

Nagradna igra bo potekala vse do 18. junija 2021.

Želimo vam veliko zabave in uspeha pri pripravi jedi! 😊

Vaše podatke bomo uporabili samo za namen projekta. Njihovo uporabo lahko kadarkoli prekličete na naslov: [email protected]. S sodelovanjem v nagradni igri dovoljujete, da vaše poslan recept in fotografije objavimo na spletni strani youngCaritas in socialnih omrežjih youngCaritas na Facebooku in Instagramu in reviji Žarek dobrote..