Vabilo k prijavi skupin – akcija Očistimo svoje okolje

Ali poznate tisti občutek, ko hodite po gozdu in vidite več smeti kot spomladanskih cvetočih rastlin? Če bi radi okolje spremenili na bolje, berite naprej.

V sodelovanju s Slovensko filantropijo, v okviru Dneva za spremembe, bo v soboto, 15. aprila 2023 potekala vseslovenska čistilna akcija “Očistimo svoje okolje“. Pozivamo vse mlade in mlade po srcu, ki si želijo narediti dobro spremembo v svojem domačem okolju, da se nam pridružite.

Povej svojemu prijatelju, sosedu ali sorodniku in skupaj organizirajte skupino ter se odločite, kje boste čistili. To je lahko širša okolica hiše oz. stanovanja, tvoja najljubša sprehajalna pot ali del gozda, kjer redno sprehajaš svojega psa. Čiščenje naj traja 1-2 uri in naj bo prilagojeno na zmožnost sodelujočih (če bodo v skupini tudi otroci in starejši, naj akcija poteka krajši čas in naj ne bo fizično prenaporna).

Za sodelovanje v akciji potrebujete samo malo motivacije, dobro voljo in čas, ki ga boste namenili dobremu delu.

Svojo skupino lahko prijavite TUKAJ. Za uspešno prijavo je potrebno navesti približno število sodelujočih, kontaktno e-pošto voditelja skupine in lokacijo, katero nameravate očistiti. Po prijavi vam bomo poslali dodatne informacije o poteku čistilne akcije. Prijave sprejemamo do vključno 13. 4. 2023.

Povabite čim več svojih prijateljev in znancev ter bodite del Dneva za spremembe.