Vabilo na delavnico »Vzemi si trenutek za podnebno pravičnost«

V sodelovanju z organizacijo SLOGA in projektom Climate of Change bo izvedena delavnica za mlade z naslovom Vzemi si trenutek za podnebno pravičnost. Delavnica bo sestavljena iz različnih aktivnosti, s katerimi se boš seznanil s trenutnimi problemi povezanimi s podnebnimi spremembami  in njihovimi posledicami ter kako lahko kot posameznik s svojim načinom življenja vplivaš nanje. Predstavili bomo tudi sekcijo ekologije youngCaritas in projekte, ki bodo potekali v letošnjem letu.

Delavnica bo potekala v ponedeljek 20. marca s pričetkom ob 17.00 v centru youngCaritas Slovenija (Poljanska cesta 4, Ljubljana). Trajala bo okoli 3 ure. Število parkirnih mest je omejeno, zato vas spodbujamo, da se delavnice udeležite okolju bolj prijaznim prevoznim sredstvom.

Potrdi svojo udeležbo TUKAJ.

Izvedbo aktivnosti omogoča projekt Climate Of Change, ki ga sooblikuje in izvaja 16 evropskih organizacij, v Sloveniji Platforma SLOGA. Projekt sofinancirata Razvojni program Evropske komisije za izobraževanje in ozaveščanje (DEAR) ter Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Evropske unije in/ali Vlade Republike Slovenije.