Počitnice Biserov

Počitnice Biserov – letovanje

Vsako leto letujemo skupaj z otroki. Tudi letos je po zaključku ostalo polno spominov, nasmehov, prijateljstev, lepih dogodkov, ki bodo še dolgo spremljali 196 otrok in 119 prostovoljcev (animatorjev, kuharjev, tehničnih ekip in voditeljev). Posebna zahvala gre vsem prostovoljcem, donatorjem in vsem, ki so kakorkoli pripomogli da so Biseri rasli tudi v letošnjem letu.

Si že hodil po Portorožu in zagledal veliko skupino otrok in mladostnikov s klobučki na glavi, ki veselo poje Deset zamorčkov? To so mali Biserčki, ki skupaj z zagnanimi animatorji preživljajo nepozabne počitnice na morju. V petih tednih se v župnišču veseli  več kot 200 otrok in mladostnikov iz socialno ogroženih družin. Vsak dan plavamo in skačemo v morje, ustvarjamo na delavnicah, pojemo in si ogledamo jutranjo igrico ter dobro jemo, za kar poskrbi tehnična ekipa. Da pa ni vsak dan enak, se odpravimo tudi na izlet z ladjico v Izolo, povabimo različne goste, imamo veliko igro in različne zabavne večere.  Tako lepo se imamo, da na koncu nočemo domov.

Veščine: delo z otroki, razigranost, pozitivnost, veselje, sposobnost delovanja brez spanja (WINK)

Št. prostovoljcev: 130

Ciljna skupina: starejši od 16 let (do 30)

Tema Biserov 2022: STRPNOST

Prijave za prostovoljce Počitnic Biserov 2022: KLIK

Predstavitev Počitnic Biserov za nove animatorje

Tema Biserov 2022: STRPNOST

Prijave za prostovoljce Počitnic Biserov 2022: KLIK

Termini priprav:

priprave za nova animatorje preko Zooma, 6. 1. 2022 ob 19h

1. priprave : 8. 1. 2022

1. priprave: 19. 2. 2022

1. priprave: 19. 3. 2022

1. priprave: 22. – 23. 4. 2022

1. priprave: maj 2022 – priprave po terminih/tednih
  2. priprave: junij/julij 2022 priprave po terminih/tednih

Termini tednov:

V letu 2022 bodo Počitnice Biserov potekale v petih tednih od 18. julija do 20. avgusta 2022 v Portorožu. Točne termine še sporočimo.

1. teden
2. teden