Navodila za sodelovanje v nagradni igri za vnuke in vnukinje

Rad/a kuhaš?

Imaš babico ali dedka, ki je prava zakladnica dobrih nasvetov in slastnih receptov?

Potem te vabimo, da sodeluješ v nagradni igri in se poteguješ za praktično nagrado in naziv »Najboljša kuharska ekipa« in glavno nagrado darilni bon v vrednosti 40€ za eno od živilskih trgovin.

Kaj je tvoja naloga?
Babico ali dedka prosi za pomoč in skupaj pripravita jed bo izbranem receptu. Med kuhanjem uživajta, se pogovarjajta in si izmenjujta nasvete. Ne pozabita seveda narediti kakšne prikupne fotografije za spomni. Po končanem kuhanju pripravljeno jed skupaj pojejta in jo ocenita. Na koncu pa seveda recept še zapišita, da ga boš lahko še kdaj sam/a pripravil/a. 

Kaj pa nagradna igra?

Fotografije skupnega kuhanja in recept nam pošlji na e-naslov: [email protected]

Vsem, ki boste sodelovali in poslali recept + fotografijo skupnega kuhanja bomo za nagrado poslali praktično darilo. Hkrati  bosta s sodelovanjem dobila vstopnico za finalni izbor in glavno nagrado darilni bon v vrednosti 40€ za eno od živilskih trgovinter naziv »Najboljša kuharska ekipa«.

Ekipo lahko sestavlja tudi več kot samo 2 člana. Nujno pa je, da v ekipi sodelujeta vsaj 1 babica ali dedek in vsaj 1 vnuk ali vnukinja.

Vse prispele recepte in fotografije bomo objavili na spletni strani youngCaritas Slovenija. Najbolj zanimive, bomo kar sproti delili tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagramu youngCaritas Slovenija. Če imaš še kakšno vprašanje, smo dosegljive na e-naslovu: [email protected] Prosimo te, da v sporočilu poleg recepta in fotografij pripišeš še ime, priimek in naslov na katerega ti lahko pošljemo nagrado.

Nagradna igra bo potekala do 18. junija 2021.

Želimo ti veliko zabave in uspeha pri pripravi jedi! 😊

Tvoje osebne podatke bomo uporabili samo za namen projekta. Njihovo uporabo lahko kadarkoli prekličeš na naslov: [email protected]. S sodelovanjem v nagradni igri dovoljuješ, da poslan recept in fotografije objavimo na spletni strani youngCaritas in socialnih omrežjih youngCaritas na Facebooku in Instagramu in reviji Žarek dobrote.