Zaključek Veselih četrtkov


S koncem šolskega leta 2022/2023 smo zaključili z našim projektom učne pomoči poznan pod imenom Veseli četrtki, ki ga je sofinancirala Mestna občina Ljubljana. Vsak četrtek (kasneje pa tudi torek) popoldan je od februarja dalje potekala učna pomoč v našem Centru youngCaritas na Poljanski ulici v Ljubljani. Otroci so s pomočjo naših prostovoljcev utrjevali učno snov, se pripravljali na teste ter delali domačo nalogo. Po učni pomoči pa je sledilo igranje družabnih iger, ustvarjalne delavnice ter druženje.

Letos smo prvič izvajali program učne pomoči v Ljubljani. Od staršev in otrok smo dobili pozitivne odzive in pobude za nadaljevanje učne pomoči v naslednjem šolskem letu. Izjave izbranih staršev otrok, ki so redno obiskovali Vesele četrtke:

»Zahvaljujem se vam za vso vašo pomoč, mojemu otroku je bilo pri vas zelo všeč. Se vidimo v naslednjem šolskem letu.«

starš otroka, ki se je udeleževal Veselih četrtkov

»Najlepša hvala, da ste mojemu otroku pomagali pri učenju matematike. Z vašo pomočjo je lažje sledil med poukom in izboljšal ocene. »

starš otroka, ki se je udeleževal Veselih četrtkov

Zahvaljujemo se vsem prostovoljcem, ki so bili vključeni v projekt učne pomoči. Hvala, da ste sooblikovali Vesele četrtke z vašo dobro voljo, motivacijo in idejami.


Se vidimo v naslednjem šolskem letu!
Ekipa Veselih četrtkov

Projekt Veseli četrtki je sofinancirala Mestna občina Ljubljana.